Muinasjutukonverents

Lastekaitsepäeval, 1. juunil korraldab Lääne maakonna keskraamatukogu Haapsalu kultuurikeskuses taas konverentsi „Muinasjutuvägi“.

Muinasjutukonverents toimub Haapsalus tänavu juba viiendat korda. Sedakorda astub konverents ühte jalga laste- ja noortekultuurile pühendatud teema-aastaga ja kannab alapealkirja „Lugudega kasvame suureks“.

Konverentsil astuvad tänavu üles kirjanikud Indrek Koff ja Lauri Sommer, muinasjutuvestja Piret Päär ning lasteajakirja „Täheke“ peatoimetaja Ilona Martson. Samuti esinevad konverentsil ettekannetega sellised tuntud ja tunnustatud laste- ja noortekirjanduse eksperdid nagu  Krista Kumberg ja Ave Mattheus ning muinasjutu-uurija Risto Järv. Soomest tuleb külla Elo Lammi.

Konverents on suunatud laste lugemise juhtidele – lapsevanematele, pedagoogidele, raamatukoguhoidjatele, huvijuhtidele ja kõigile teistele huvilistele, kellele laste- ja noortekultuur korda läheb, kes peavad muinaslugusid tähtsaks ja on võtnud nende edasikandmise ja vahendamise oma südameasjaks.

Konverentsist osavõtt on tasuta ja konverentsi töökeel on eesti keel.

Registreerida saab: http://muinasjutt.haapsalu.eu/?page_id=496 

Konverentsile registreerimine algab 2. mail.

Programm asub konverentsi kodulehel. <http://muinasjutt.haapsalu.eu/>