Tordiralli (13.04.2017)

Eelmine neljapäev toimus meil koolis tore üritus nimega Tordiralli. Ürituse mõte oli valmistada 1,5 tunniga teemale vastav tort. Sel korral oli teemaks Taebla Gümnaasium. Valmis torte hindas 6. liikmeline žürii, kuhu kuulusid kaks 12. kl. õpilast, kooli direktor, kooli kokk, valla esindaja ja TG hoolekogu esindaja. Võistkondi oli kokku 13, kuhu maksimaalselt sai kuuluda 4 liiget. Võistkonnad koosnesid põhiliselt TG õpilastest, aga olid ka lapsevanemad, L.-N. vallavalitsuse töötajad, TG õpetajad, hoolekogust ja vilistlasi. Iga võistkond sai lõpuks mingi tiitli ja ka auhinna. Õhtu lõpetas mõnus bänd nimega Reinaru Vennad.

Auhindu sponsoreerisid: Taebla Gümnaasium, Salong Plus, Nevi Reklaamtrükk, Fra Mare, ToGo Sushi, Kekkilä Garden, Erasmus+, Lääne-Nigula valla raamatukogud, Maag Grupp, Haapsalu Veekeskus, Ragn-Sells, Roosta Puhkeküla, Würth, Haapsalu Kutsehariduskeskus, Õhtuleht ja TG hoolekogu. SUUR AITÄH TEILE!

Pilte üritusest saab näha Facebookist ja Fotolaost.